Khamis, 21 Januari 2016

KASTURI KIJANG BI0-QUANTEM-MAGNETIK

MINYAK KASTURI HITAM
ISIAN BIO~MAGNET 
 
  
Berdasarkan kajian yang dibuat oleh ilmuwan Islam terutamanya Imam Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah R.A. dan ahli-ahli perubatan Islam, maka kasturi didapati mempunyai banyak khasiat. Paling ketara ia memberi kekuatan kepada rohani. Haruman merupakan santapan rohani, manakala kasturi adalah sewangi-wangi dan sebaik-baik haruman. Mencium kasturi menenangkan roh. Justeru, janganlah kita menzalimi roh dengan membiarkannya menghidu sesuatu yang busuk. Kerana itulah syaitan cukup tidak senang dengan haruman kasturi ini kerana dapat menjejaskan kerjayanya untuk menganggu manusia.


HARGA JUALAN RM45

RUPANYA MINYAK ATTAR KASTURI KIJANG ...................KISAHNYA..

Di samping itu jangan lupa menunaikan solat, berzikir dan membaca Al-Qur’an setiap hari. Amalan-amalan ini merupakan santapan roh yang hakiki bagi memperkuatkan dan memperbaharui keimanan. Kerana itulah Rasulullah s.a.w menyuruh kita jangan lupa dari membaca dan beribadah kerana sesungguhnya syaitan itu akan lari dari dalam badan seseorang mahupun dalam rumah seperti cacing yang kepanasan bagi sesiapa yang membacanya. 
 
Kasturi bertindak sebagai agen haruman selain itu dipercayai mempunyai kelebihan dalam dunia perubatan tradisional. Ia merupakan entiti paling berharga yang didatangkan dari tubuh kijang jantan. 
“Bahawa dinding-dinding syurga itu batu-bata dari perak dan emas. Tanahnya pohon kimkuma (Za’faran) dan buminya kasturi.’ Diriwayatka oleh al-Tarmidzi daripada Abu Ayub R.A daripada Nabi Muhammad S.A.W maksudnya,“Empat perkara daripada sunnah Rasul-Rasul iaitu: malu, berwangi-wangian, iwak dan nikah” (Hadis Hassan) Kasturi minyak wangi kesukaan Nabi Muhammad S.A.W. Diriwayatkan oleh Muslim sesungguhnya Nabi S.A.W telah bersabda maksudnya,”Kasturi adalah minyak wangi yang paling baik sekali” Diriwayatkan oleh Al-Bukhari daripada Aishah R.Anha katanya,” katanya..”Aku telah menyapu minyak wangi kepada Nabi S.A.W dengan minyak wangi sehingga aku dapati bau dan kesan minyak wangi di kepala dan janggutnya”.


 https://dinarmobile.files.wordpress.com/2013/10/wpid-kasturi_kijang_bintil_kalenjar1.jpg

 Mengamati petikan hadis riwayat Al-Bazzar ini membayangkan kepada kita betapa harumnya bauan kasturi itu sudah lama disebut dan disampaikan dari mulut ke mulut. Sekian lama merentangi latar zaman, waktu dan masyarakat, rahsia kehebatan kasturi terus diperkatakan. Hinggakan apa sahaja yang berbau harum dikaitkan dengannya. Ungkapan ‘seharum kasturi’ juga mudah ditemui dalam bait puisi turun-temurun, lirik lagu cinta dan juga bicara romantis. Namun, sejauh manakah kita mengetahui dari mana datangnya bahan yang istimewa ini? Bagi yang keliru, kasturi disangkakan ekstrak pati bunga, buah-buahan atau kulit kayu, sebagai mana dalam industri pembuatan minyak wangi. Sebenarnya, istilah kasturi (bahasa Inggeris: musk) merujuk kepada kandungan yang terdapat dalam bintil kelenjar kijang jantan. 

Walaupun kerap ditemukan di bahagian antara perut dan genital, kasturi juga bukan janggal jika ia tumbuh di bahagian-bahagian lain haiwan tersebut, seperti di leher, badan atas dan juga kepala. Apabila tertanggal atau dipotong dari tubuh kijang tersebut, bintil kasturi yang mengering membuatkan kandungan berwarna merah keperangan berubah menjadi hitam dan keras. Jika ditekan kuat atau diketuk, butiran kecil akan terkeluar darinya dan bahan itulah yang dicampur bersama minyak atau ekstrak wangian.“Sejak ratusan tahun lalu, ia digunakan dalam pembuatan wangi-wangian. Kasturi juga bertindak sebagai agen penyebar haruman selain dipercayai menjadikan bau haruman lebih tahan lama. “Pendek kata, ia merupakan produk haiwan yang paling berharga dan haiwan tertentu sahaja menghasilkannya,” 
 
Dalam dunia ini, hanya terdapat lima jenis haiwan yang menghasilkan kasturi iaitu kijang jantan, lembu, musang, kura-kura dan tikus. Paling popular adalah kasturi kijang jantan yang hidup di pergunungan Himalaya.


Haruman adalah santapan roh, manakala kasturi adalah merupakan sewangi-wangi dan sebaik-baik haruman sebagaimana sabda
Sabda Nabi S.A.W.:
“Sebaik-baik wangian adalah minyak kasturi” (Hadis Riwayat Muslim) 
 
KHASIAT KASTURI HITAM :-
 1. - Menenangkan Jiwa.
 2. - Mencerdaskan akal dan menyihatkan otak.
 3. - Menghilangkan ketakutan dan kebimbangan
 4. - Menghilangkan debaran jantung.
 5. - Menghilangkan Sesak Nafas.
 6. - Melegakan Lelah (Asma).
 7. - Menyedarkan orang yang pengsan.
 8. - Memperkuatkan organ luaran tubuh.
 9. - Memperkuatkan organ dalaman tubuh.
 10. - Menghilangkan rasa gementar.
 11. - Menghilangkan sejuk tubuh.
 12. - Membuang angin yang berlebihan dalam tubuh.
 13. - Menawarkan racun atau bisa-bisa binatang.
 14. - Menghilangkan kesakitan sewaktu kencing.
 15. - Menjernihkan mata putih pada mata.
 16. - Berfungsi memelihara kesihatan secara keseluruhan.
 17. - Mencegah wabak penyakit.
 18. - Menghindarkan dari angin Ahmar.
 19. - Menghilangkan sakit kepala.
 20. - Melindungi dari gigitan nyamuk dan jauhkan lalat.
 21. - Darah gemuruh.
 22. - Sesak nafas.
 23. - Selsema.
 24. - Hysteria (gangguan spiritual).
 25. - Menyejukan badan.
 26. - Melembutkan kulit.
 27. - Urut sakit sendi.
 28. - Rawatan luka luar dan dalam.
 29.  - Untuk penawar jerawat di muka resdung.
 30.  -Menjadi penawar penyakit Angin Ahmar.
 31. - Sengatan serangga.
 32. -Melariskan jualan.
 33. -Menaikan aura tubuh.
 34. -Anak menangis malam (gangguan).
 35. -Anak malas belajar (refresh minda).
 36. -Medan Daya Magnet Pelarisan Perniagaan.
 37. -Medan Magnet menghilangkan gangguan sihir.
 38. -Isian Amalan Ruqyah Syar 'iyyah. 
 39. -Wangian Kasturi adalah sunnah Nabi
 40.  dan banyak lagi kegunaan Kasturi Bio~magnet ini.

      Meredhakan Allah SWT, menyukakan para malaikat dan orang-orang soleh, dan sebaliknya dapat mengusirkan syaitan laknatullah dan kuncu-kuncunya. 
Menurut Imam Syafie R.A. bahawa antara perkara yang dapat menguatkan badan jasmani ialah dengan mencium bau-bauan yang harum (spt kasturi).


Dari 'Aisyah r.a, "Seorang wanita bertanya kepada Nabi shallallahu 'alaihi wasallam tentang cara mandi dari haid. Beliau lalu memerintahkan wanita itu bagaimana cara mandi. Beliau bersabda: "Ambillah sepotong kapas yang diberi kasturi lalu bersucilah." Wanita itu bertanya, "Bagaimana aku bersucinya? Beliau menjawab: "Bersucilah dengan kapas itu!" Wanita itu berkata lagi, "Bagaimana caranya aku bersuci?" Beliau bersabda: "Bersucilah dengan menggunakan kapas itu!" Wanita itu bertanya lagi, "Bagaimana caranya?" Maka Beliau berkata, "Subhaanallah. Bersucilah kamu!" Lalu aku menarik wanita itu kearahku, lalu aku katakan, "Kamu bersihkan sisa darahnya dengan kapas itu." (HR al-Bukhari)


Ramai yang biasa mendengar atau pernah mendengarnya tetapi tidak pernah tahu apa dan dari mana asal-usulnya. Itulah kasturi. Apa sahaja haruman, wangian dan kebaikan akan dikaitkan dengan kasturi. Di atas adalah antara hadis-hadis Nabi s.a.w. yang menyebutkan tentang kasturi.

 Minyak Kasturi untuk Perlindungan dari Gangguan Sihir, Santau, Pukau dan Ilmu Hitam
Tidak semua orang gembira dengan kejayaan dan rezeki yang diperolehi oleh orang lain. Jiran tetangga, rakan kerja malah sahabat baik sanggup untuk menjahanamkan kehidupan orang lain dengan amalan sihir, tuju-tuju, santau dan sebagainya.
Anda tidak akan tahu apa muslihat yang akan dikenakan kepada anda. Anda sememangnya tidak selamat dari bahana ini.
Oleh itu, Minyak Kasturi Menghindari Amalan Sihir boleh membantu melindungi anda daripada menjadi mangsa perbuatan orang dan mengesan kehadiran amalan ilmu hitam.
Kandungan Minyak Kasturi Bio magnetic - Menghindari Amalan Sihir :

Kaedah Penggunaan
 1. Sapukan sedikit Minyak Kasturi BIO-MAGNET pada bahagian tengkuk, kedua-dua kening mata, telinga dan pelipat tangan sambil melafazkan niat supaya dijauhkan dari gangguan jin, syaitan malah manusia yang berhati jahat. Sapukan juga pada bahagian-bahagian badan yang terasa sakit akibat gangguan. 
 2. Bagi anak kecil yang sering menangis pada waktu malam, sapukan pada ubun-ubun, kedua-dua cuping telinga dan kedua-dua buku lali.

Kesemua di atas adalah berdasarkan kajian yang dibuat oleh ilmuwan Islam terutamanya Imam Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah R.A. dan ahli-ahli perubatan Islam, maka kasturi didapati mempunyai banyak khasiat.
 • Minyak Aura Kasturi Hitam ini, telah di alirkan energi bio-energi positif dan Diruqyah dengan ayat-ayat Quran dan zikir-zikir “Kebanyakan jin benci kepada bau yang wangi kerana jin sangat menyukai bau yang busuk"

 KAEDAH MEMAKAI MINYAK BIO ENERGI UNTUK PENYEMBUHAN PENYAKIT
 1. BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM 3KALI
 2. 2 KALIMAH SHAHADAH 3 KALI
 3. YA ALLAH 3 KALI
 4. DOA"YA ALLAH YA TUHANKU DENGAN IZIN DAN KEHENDAKMU JADIKANLAH MINYAK INI SEBAGAI MEDIA PENYEMBUHAN UNTUK PENYAKIT KU, MAKA -TERJADILAH 3 KALI, YA ALLAH 3 KALI, ALHAMDULILLAH 3 KALI.
 5. SAPUKAN MINYAK DI NADI TANGAN, BELAKANG TELINGA, KENING DAN JUGA DI TEMPAT SAKIT.
 In Shaa Allah Dengan Doa,  Usaha, Ikhtiar dan Tawakkal mudah-mudahan Biiznillah Bermanfaat Untuk Semua.Harga Minyak Wangi Aura Kasturi Hitam 
TERBUKTI KELUARAN KAMI LAIN DARI YANG LAIN.
DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI INI SEKARANG!!!
1 Botol - RM 30 
1080 3913 5224
MAHYUDIN BIN HALIM

SMS/WASSAP MAKLUMAT BAYARAN KE 
017-674 0891

Aura magnet dapat didemo serta merta, rawatan sakit zahir (penyakit fizikal) dan spiritual seperti disihir saka dll..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan